Nedan finns ett urval av alla bilder som togs vid det 32:a Sylvesterloppet 2013.
Här länkar vi till många fler bilder tagna av Östen Eklöf.
Du kan också se filmer från start och målgång samt ur ett löparperspektiv. Klicka här!

Filmerna är tagna av Johan Ingjald och Håkan Nyberg, IF Start.

Hittills har snön lyst med sin frånvaro den här vintern. Kanske bidrog det till att nytt fantastiskt deltagarrekord kunde noteras vid årets Sylvesterlopp.
Inte mindre än 187 löpare tog sig runt banan under i det närmaste perfekta förhållanden för löpning, barmark och 4 plusgrader.

Linda Ström från Lindesberg stod åter på startlinjen efter några års frånvaro och hon visade direkt var skåpet skulle stå. Linda tog sin elfte Sylvesterloppsseger. Imponerande!

Linus Rosdal upprepade bedriften från förra året och tog sin andra seger i tävlingen. Linus sprang dryga halvminuten snabbare är förra året och var bara 3 sekunder ifrån banrekordet. Vi hoppas han gör en ny attack mot rekordet vid nästa tävling.

Vid det efterföljande samkvämet och prisutdelningen fylldes Karlsängskolans matsal till brädden och trots anstormningen av löpare räckte både äggmackor och priser till samtliga löpare.

För att få anmälningsförfarandet att gå lite smidigare finns redan nu planera på att ge löparna möjlighet att föranmäla sig till nästa års tävling. Mer information om detta kommer när inbjudan läggs ut under sommaren.

Morgan Eriksson, Räddningstjänstens IF ska snart springa sitt första Sylvesterlopp.