Nedan finns ett urval av alla bilder som togs vid det 34:e Sylvesterloppet 2015.

Här länkar vi till många fler bilder tagna av Östen Eklöf.

Artikel från na.se        Web-TV från na.se

Artikel från 24i.se

Inför årets lopp hoppades arrangörerna att fler skulle utnyttja möjligheten att föranmäla sig till loppet eftersom det då skulle fungera smidigare vid nummerlappsutdelning och efteranmälan i de trånga lokalerna vid Norvalla IP.
Så blev också fallet. Över 130 löpare föranmälde sig till årets lopp. Totalt blev det 178 löpare i mål. Något färre än i fjol men tillräckligt många för att fylla Karlsängskolans matsal till sista plats vid prisutdelningen.

Ett nytt fint banrekord sattes av Martin Regborn, KFUM Örebro friidrott. Han sprang i mål på tiden 33:36, en putsning av det tidigare rekordet med 46 sekunder och då var ändå inte förhållandena helt optimala med lite snömodd här och var efter banan. En fin prestation av Martin!

Åsa Höög, Kumla skidförening, som vunnit loppet 2000 och 2001 tog nu sin tredje seger i tävlingen på tiden 42:04. Hon sprang dessutom nästan 1½ minut snabbare är hon gjorde för 15 år sedan. Imponerande!

Målfålla och tidtagningsutrustning är snart på plats.

Rimfrost i träden ger en fin inramning åt startplatsen.

Martin Regborn, KFUM Örebro skuggas av Haben Kidane, Eskilstuna friidrott.

Av någon anledning "hamnade" löparna på cykelbanan i år. Vi får förtydliga informationen före start nästa år.

Joakim Oskarsson, IFK Nora och Hans Liberg, OK Milan.

Längst fram är Christer Hansson, Örebro AIK och
Michael Johansson, IFK Nora.

Hannes Börjel, Norabygdens SK är en duktig löpare, simmare och skidåkare. Blott 13 år gammal.

Martin Regborn har snart besegrat Knutsbergsbacken och även skapat en stor lucka ner till Haben Kidane.

Det är inte lätt att hålla huvudet högt i den branta backen.