Friidrottsskola 2019

Friidrottsskola 2019                              

-I samarbete med Coop Nora

Sommaren närmar sig och då kommer IFK Nora att arrangera vår friidrottsskola. Boka in vecka 26, för då är det dags för en vecka full av friidrott. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller aktiv i en förening, vi anpassar verksamheten så att den passar alla! Rekommenderad ålder är 2012-2006. Yngre barn kan delta efter förmåga i målsmans sällskap. Vi kommer att ha en del aktiviteter gemensamt och dela upp gruppen efter ålder när det är lämpligt.

I år kommer vi att prova att köra med ett nytt koncept från svenska friidrottsförbundet, ”Landslagets friidrottsskola”. Det innebär bl.a. att alla deltagare får en t-shirt, vattenflaska och ett tidtagarur.

Vi kommer att köra måndag till torsdag mellan kl. 10.00-13.00. Här får du prova på längdhopp, tresteg, höjdhopp, kula, spjut, häcklöpning och mycket annat. Förutom friidrott kommer dagarna innehålla lekar, tävlingar och annat skoj!

 

Vi kommer att servera ett enklare mellanmål mitt på dagen för alla deltagare, med en macka, frukt och något att dricka. Ledare för friidrottsskolan är ungdomar från vår egen klubb.

På torsdagskvällen kommer vi att ha en kvällsaktivitet där vi kommer att genomföra en enklare ”prova på friidrottstävling”, äta korv och glass och ha trevligt.

 

Vecka 26, datum 24-27juni

Plats, Norvalla

Pris: gratis

Tider: Måndag till torsdag klockan 10.00-13.00 samt kvällsaktivitet på torsdagskvällen den 27/6 kl.17.30.

Anmälan sker till erik.henrysson@telia.com

Ange: Namn, adress, postadress, personnummer (10 siffror), telefonnummer, e-post och om det finns önskemål om specialkost!

Max antal deltagare är 50st.

 

Sista anmälningsdag är den 20 juni! Frågor besvaras av Erik Henrysson telefon 070/29 39 856, Sofie Semstrand 070/ 659 56 91 eller via e-post, erik.henrysson@telia.com

 

Varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *