Friidrottsskola 2023

Friidrottsskola 2023                                                                                             

Välkomna till IFK Noras friidrottsskola.

Boka in vecka 25, för då är det dags för en vecka full av friidrott. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller aktiv i en förening, vi anpassar verksamheten så att den passar alla! Rekommenderad ålder är 2016-2010. Yngre barn kan delta efter förmåga i målsmans sällskap. Vi kommer att ha en del aktiviteter gemensamt och dela upp gruppen efter ålder när det är lämpligt.

Vi kommer att köra måndag till torsdag mellan kl. 10.00-13.00. Här får du prova på längdhopp, tresteg, höjdhopp, kula, spjut, häcklöpning och mycket annat. Förutom friidrott kommer dagarna innehålla lekar, tävlingar och annat skoj!

Vi kommer att servera ett enklare mellanmål mitt på dagen för alla deltagare, med en macka, frukt och något att dricka. Ledare för friidrottsskolan är ungdomar från vår egen klubb.

På torsdagskvällen kommer vi att ha en kvällsaktivitet där vi kommer att genomföra en enklare ”prova på friidrottstävling”, äta korv och glass och ha trevligt.

Vecka 25, datum 19-22 juni

Plats, Norvalla

Pris: gratis

Tider: Måndag till torsdag klockan 10.00-13.00 samt kvällsaktivitet på torsdagskvällen den 22/6 kl.17.30.

Anmälan sker till: https://forms.office.com/e/Pj3epVSXFc

Max antal deltagare är 50st.

Sista anmälningsdag är den 16 juni! Frågor besvaras av Erik Henrysson telefon 070/29 39 856, eller via e-post, erik.henrysson@telia.com

 

Varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *