Avlutningen Vårterrängen 2014

I vackert väder fick årets deltagare i Vårterrängen chansen att prova på många av friidrottens grenar. Det var riktigt härligt att se glädjen när barnen provade att springa över häckar, hoppa i sandgropen, kasta ”spjut” m.m. Efter detta samlas alla glada och förväntansfulla barn för att ta emot pokaler och medaljer som alla duktiga kämpar gjort sig förtjänta av efter att ha varit med o sprungit terrängen i både sol och regn. Självklart var alla värda medaljer, men något gick snett. Till allas förvåning räckte inte medaljerna till alla som skulle ha en. Mycket tråkigt för alla inblandade, men framförallt tråkigt för barnen som sett fram emot prisutdelningen och som stolt skulle gå med en medalj runt halsen. Vi som arrangörer i IFK Nora ber så mycket om ursäkt för strulet och lovar att alla ska få sina medaljer i efterhand. Vi hoppas självklart att ni haft en trevlig idrottsupplevelse och välkomnar er tillbaka nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *