Klubbrekordet från 1945 med all sannolikhet slaget i utepremiären 2014.

Tre glada deltagare från IFK Nora Friidrott gjorde utepremiär i Glanshammar i dagens vackra och varma väder. Ett sedan 1945 gammalt klubbrekord på 200 meter Herrar rök med all sannolikhet. (Får fastställa detta senare när resultatlistorna är fastslagna). Braulio Riberio stod för denna prestation. (22.75). Hanna gjorde bra ifrån sig på både 100 meter och 200 meter. Zandra missade finalen på 60 meter med endast 2 hundradelar. Brolle tog två silver, likaså Hanna ! Stakt jobbat alla !!!

— i/på Skölvboslätt IP

glanshammar_collagenya_klubbrekordet
Då var det hela bekräftat. Brolle har slagit nytt klubbrekord för män på 200 meter. Det nya rekordet lyder på 22.75 sek.
Och här kommer en fin notis från Nerikes Allehanda angående den nysatta klubbrekordet.
brolle_na
Nerikes Allehanda 2014-05-28

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *