Annaloppet 2014 söndagen 5 oktober på Norvalla.

Då har Annaloppet 2014 slutförts. En strålande dag på Norvalla med 115 deltagare. Jätte roligt att så många kom när det var 10-års jubileum av loppet. Och att Löpex Sport Långloppscup fanns med i år i tävlingsklass bidrog säkerligen till fler deltagande. Tack till alla deltagare, publik, funktionärer och sponsorer som gjorde att denna tävling blev till en lyckad dag !!!

collage_annaloppet_2014

Fotocollage från Annaloppet 2014.

sponsorer

   Jätte STORT tack till våra sponsorer !!!

 Resultat – Resultat (Enbart Annaloppet)

NA´s reportage på webben !!!

———————————————————————————————————————————

10-årsjubileum för Annaloppet i år. Varmt välkomna till Norvalla 5 oktober för deltagande i årets terränglopp. I år finns klasser från Knattar födda -09 och senare som kör en äventyrsbana upp till tävlingklass som ingår i Löpex Sport Långloppscup. Se inbjudan !

collage_annaloppet20                                                            Från Annaloppet 2013

Inbjudan

Startlista

Resultat

Vägbeskrivning

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *