Mellangruppen

Hej!

  • Medlems- och träningsavgift Ni som inte har betalat in medlems- och träningsavgift får gärna göra det.

Träningsavgifter 2014 (helår) Tom 12år: 250 kr, 13år och äldre: 500kr Medlemsavgifter 2014 (helår) Tom 16 år: 75 kr, 17 år och äldre: 150 kr Avgifter sätts in på bankgiro 359-8398, skriv med namn och personnr i medelandet.

 

  • Annaloppet Den 4/10 är det dags för Annaloppet. Det är IFK Nora friidrott som anordnar denna och den brukar vara populär både för barn och för vuxna. Det är jätteroligt om ni skulle vilja vara med och springa. Har ni betalat in medlems- och träningsavgift står klubben för startavgiften.

 

Det skulle även vara jättekul om ni föräldrar skulle kunna tänka er att ställa upp någon timme som funktionärer på tävlingen. Om ni har möjlighet till detta får ni gärna maila mig på: karlsson.helena@home.se.

 

  • Inomhusträning Jag kommer tyvärr inte att kunna fortsätta som tränare när inomhussäsongen börjar då jag har fått nytt jobb i Karlskoga och hinner inte hem till träningen som då är kl 16.30-18.00 på tisdagar i idrottshuset. Mer information om inomhusträningen kommer senare.

 

  • Avslutning Onsdagen den 30:e september kommer att vara den sista utomhusträningen med mig. Vi tränar som vanligt men lite kortare tid och sedan bjuder jag på fika. Är det någon som är allergisk mot något får ni gärna säga till.

 

 

  • Löpgrupp

Om det är många som är intresserade så kommer jag att hålla en löpargrupp en gång i veckan för de mellan 10 och 12 år. Vi kommer då att vara ute under hela vintern. De som är intresserade får jättegärna höra av sig så jag vet om några är intresserade.

 

Hälsningar Helena 073-0829629 Karlsson.helena@home.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *